Počet porcí: 3 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 40 minut
Suroviny:
Postup: Brambory řádně umyjeme a vydrbeme kartáčkem. Osušíme a celé vložíme na rošt grilu. Na středním žáru grilujeme přibližně 30 minut. V době, kdy se brambory grilují, máme čas vyrobit ochucenou studenou omáčku. Zakysanou smetanu dáme do misky, přidáme sůl a pepř podle chuti, dále nasekané zelené bylinky (kopr, petržel, pažitka). Umícháme a máme hotovo. Grilované brambory servírujeme teplé. Hotové na talíři lehce praskneme pěstí a zlehka osolíme. Polijeme studenou omáčkou ze zakysané smetany. Výborné jako lehká letní večeře. Můžeme doplnit sklenicí lahodného vychlazeného mléka.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...